Відгуки користувачів України

07.03.2019 10:55 Артем MyWallet
Завжди позичав у друзів - думав, що так надійніше і менше витрат. Але з часом це псувало нашу дружбу, іноді друзям самим терміново потрібні були гроші, а потім ще й витрачаєшся більше, ніж на відсотки в кредитних організаціях, на дорогі цукерет або пляшку алкоголю. Спробував взяти кредит в MyWallet і так набагато краще. І друзі залишаться з тобою, і спокійніше, коли всі умови чітко прописані.
03.03.2019 08:25 Артем ТОП Кредит
Рідко так буває, що компанія подобається взагалі всім, але саме так сталося з топ кредит. Основні плюси компанії: можливість оплатити кредит достроково без зборів, можливість продовжити на 10 днів і оплатити позику частинами. А ще особисто для мене було корисним те, що вони заносять інформацію в УБКІ при своєчасній виплаті, а це покращує кредитну історію на майбутнє. Топ кредит - це топ!
03.03.2019 08:16 Андрій ГоуФінГоу
Знадобився кредит на новий холодильник, так як старий наказав довго жити. Почитав про компанію gofingo відгуки і вирішив звернутися саме до цієї організації. Оформлення зайняло близько 15 хвилин, а гроші прийшли майже відразу. Спасибі, виручили!
03.03.2019 07:13 Генадій КредитКаса
Мені підходять умови в Credit Kasа. На пошуки відділень у мене немає часу, а тому намагаюся робити все онлайн. Відкриваю сайт creditkasa і в особистому кабінеті можу залишити заявку і отримати рішення. Проте ставку в 2% в день вважаю не зовсім справедливою, хоча коли гроші потрібні прямо зараз, то доводиться. Головне швиденько повертати, менше переплачуючи.
03.03.2019 05:12 Кирил Креділо
Якось взяв один займ в Кредило, вибравши його зі списку. Гроші мені потрібні рідко, тому комісію трохи шкода але до самого сервісу претензій немає. Кредити підбирає вигідні, а більшого мені й не потрібно.
03.03.2019 04:42 Віктор КредитРадар
Про сервіс kredit radar відгуки не читав, але можу сказати що тут ідеальний вибір компаній - кредиторів. Мені, наприклад, ще жодного разу не відмовили в оформленні кредиту, за що велике спасибі!)
01.03.2019 14:32 Валерія КредитРадар
Кредит оформила дуже просто, а гроші отримала всього за кілька хвилин. Головне ознайомиться з усіма пропозиціями, щоб вибрати найкраще.
25.02.2019 08:52 Діана ТОП Кредит
Мабуть найвдаліший проект. Термін нормальний і можливість погасити достроково. Думаю не має сенсу говорити про те, що це набагато швидше, ніж звертатися в банк. Особливих зауважень немає.
25.02.2019 03:16 Дмитро Мілоан
Був приємно здивований, коли взяв гроші, а мені нарахувало пару гривень зайвих всього віддавати. Думаю - нагріють на чимось. А в підсумку займ віддав, все добре, навіть дивно. Нарікань ніяких, якщо все б такі чесні були, раз у раз би в країні пішло на ура. Досвід був позитивний і я всім залишився задоволений.
25.02.2019 03:10 Вадим Дінеро
Уже кілька позик взяв у Дінеро, задоволений як сумою, так і відсотками. Довідки про роботу не питали, я не офіційно влаштований, сказали що піде, займ дадуть. Ну, супер, перший раз 0% взагалі від суми у них!
22.02.2019 01:11 Оксана Дінеро
Компанія надає хороші умови, одна з найнижчих процентних ставок. Звичайно ж, це підкуповує. Як то кажуть, за чим платити більше. Але ось співробітники якось псують всю малину. Хочеться почути приємні голос, який на іншому кінці дроту, підкаже і допоможе, а не буде роздратованим голосом відповідати так, що захочеться все-таки переплатити і взяти позику в інший МФО.
19.02.2019 22:48 Світлана Майкредит
Я давно бачила, десь що можна брати позику на карту. Але не потрібно було. А тут несподівано подзвонила подружка запросила на весілля. Грошей зайвих зовсім не було, а піти хотілося. Я вирішила скористатися. Так класно і швидко оформили, спасибі!
15.02.2019 17:33 Віктор ТОП Кредит
У мене двоє маленьких дітей, і я не завжди отримую під час зарплату, підгузники справа така, чекати не будуть. Я користуюся Top-Credit 2 роки, і у всіх випадках життя саме він мене і виручав, та відсоток, не маленький, але це відмінний помічник в екстрених ситуаціях.
15.02.2019 17:14 Рита Мілоан
Люблю різні акції, знижки, бонуси. Завжди коли ходжу по магазинах або щось купую звертаю на це увагу і автоматично ставлю пріоритет, щоб подивитися) Так само сталося з Мілоан, треба було грошики взяти на тиждень в позику, брат порадив пошукати в інтернеті сервіси, натрапила на ваш сервіс і побачила бонус - знижка для новачків у вигляді безкоштовного кредиту. З тих пір користуюся вже як пів року, але краще платити вчасно, коли йде прострочення, відсотки нараховуються куди більше, якщо користуєтеся позикою - устигайте своєчасно гасити його.
15.02.2019 13:06 Денис Дінеро
Полюбляю коли все швидко і якісно! Я клієнт Dinero з 2017 року. Була у мене ситуація, коли я відпочивав з сім\'єю і ми позапланово витратили всі гроші, а до кінця відпочинку залишалося ще 3 дні, за допомогою Dinero отримав 8000 грн за 20 хвилин, і відпочинок продовжився на такий же позитивній хвилі! Як добре, коли кредит можна взяти онлайн! Спасибі, всім рекомендую!
10.02.2019 10:25 Ліна Дінеро
Дінеро дають хороші позики і великі суми. Брала займ на подарунки рідним, вистачило на все ще й як! Скрізь б такі умови були...
06.02.2019 03:58 Валентин Море Грошей
Сервіс працює стабільно, брав як онлайн, так і в відділенні. сподобалося, що мінімум документів і тяганини. Зараз все з телефонами, з картами банків, тому для мене було важливо, що б на карту скидали мій займ. І віддавати можна відразу, як надумаєш, принаймні я так робив і все виходило.
05.02.2019 14:01 Максим КредитПлюс
Коли ви йдете в магазин і купуєте щось, ви бачите товар, але не бачите, що всередині. Спокійно лимон може бути з красивою жовтою шкіркою, але гнилої всередині. Але ти прийдеш в магазин, покажеш лимон і чек і тобі його поміняють. Або віддадуть гроші. Тут не так. Тут мені дали не ту суму, про яку говорили. Тут не розповіли про те, що можуть навісити штрафи і доп відсоток, якщо будеш затримувати виплату. І що, виходить - я незадоволений сервісом, а мені за це штраф виплачувати?
03.02.2019 17:08 Роман Дінеро
Я вже постійний клієнт Dinero. Таких хороших умов не зустрічала більше ніде. На сайті все зрозуміло, який відсоток, скільки переплачую, це дуже подобається.
25.01.2019 10:27 Кирил Дінеро
Сама топова компанія! Я не в першій вже до них звертаюся, а ще в позатим році для себе позики відкрив. Але у Дінеро реально відсотки божеські, такі ще не бачив. Спочатку думав не брати, як знайшов компанію. Ну, це все обман, та так не буває. Але почав шукати інформацію в інтернеті, так у інших більше на багато відсоток. Тому зараз і беру у Дінеро гроші.
17.01.2019 16:43 Олександр ГоуФінГоу
Оформив я якось на сервісі Гоуфінгоу кредит. Погашав частинами і при цьому завжди вносив суму трохи більше. І тільки потім з\'ясував, що останній платіж склав всього 100 гривень, так як я встиг виплатити не тільки відсотки, а й майже весь кредит повністю)
05.01.2019 20:13 Карім ТОП Кредит
Сказати, що я задоволений, нічого не сказати. Сервіс просто супер! За регламентом всі чітко, під час, працює, як швейцарський годинник. Я на партнерській програмі за останні 2 тижні 1000 гривень заробив, мало того, що працює на совість, так ще дає можливість заробити клієнтам. Рекомендую!
05.01.2019 07:05 Карим ШвидкоГроші
Нещодавно виповнилося 18. Перебиваюсь дрібною роботою і займаю в ШвидкоГроші час від часу. Хлопці, це щось. Можуть гроші в Швидко гроші і онлайн на карту скинути, і видати в найближчому офісі. На все про все 20 хвилин.
03.01.2019 08:50 Олена КредитРадар
Спасибі сервісу Kreditradar, завдяки якому я отримала кредит за якихось 10 хвилин. Сервіс зробив за мене практично всю роботу а я лише вибрала компанію і отримала гроші. Трохи дорогі послуги, але зате не треба париться і вивчати пропозиції по кредитах!
28.12.2018 14:25 Святослав MyWallet
Хочу подякувати компанії mywallet, дуже виручили. Подав заявку в 5 інших подібних контор, і лише тут видали кредит. Не знаю, чим я не догодив іншим, але вам спасибі. А інші нехай лікті гризуть, що я не їхній клієнт!
03.12.2018 17:38 Іван ШвидкоГроші
Нещодавно ось махнув до столиці, вирішив себе знайти, так як в моєму місті була надія на одну вакансію, але не взяли. А тут влаштувався, все шикарно. Тільки з переїздом трапилася запара, квартиру вже знімав і господині гроші прийшов віддавати. А вона заставу зажадала, хоча про таке не говорили. А варіантів не було з житлом, та й часу шукати теж. Пошукав варіанти і знайшов Швідкогроші, куди зайшов, все дізнався і оформив позику. Гроші дали, пакет документів потрібен був мінімум, оформлення швидко минуло. У підсумку я живу в гарній квартирі, з авансу віддав позику і таки радий, що знайшов той офіс.
20.11.2018 03:18 Олексій Мілоан
Обираю Miloan, тому що тут хороший сервіс. Якщо потрібна додаткова інформація, пролонгація кредиту або просто консультація - отримаєте відповіді на всі питання. Робота компанії орієнтована на клієнта, співробітники адекватні і доброзичливі. Це мене і підкупило, тому періодично беру кредит в Мiloan.
17.11.2018 13:03 Ігор Алекскредит
Беру кредит в Аlexcredit не вперше. Гроші отримував завжди, відмов не було. Що не сподобалось, так це те що для продовження терміну кредиту, потрібно заплатити за це накоплені відсотки. Хоча сума і невелика, все одно це мінус як на мене.
17.11.2018 10:34 Олександр Море Грошей
Працюю під відсоток і бувають місяці, коли отримую гарну зарплатню, і місяці, коли не вистачає навіть на їжу. В таких випадках звертаюсь до море грошей та беру скільки потрібно грошей до наступної зарплатні. Бажав би ще щоб знижок більше давали, взагалі було б чудово.
10.11.2018 05:16 Наталія Креділо
Спочатку я думала, що комісія в 3 євро - це занадто, але вхід на Кредило розвіяв всі сумніви. Величезне число позик під найрізноманітніші мої запити не може не дивувати. Сервіс працює відмінно!
Оставь свой отзыв об МФОПоделитесь вашим опытом общения с любой компанией