Отзывы пользователей Украины

25.03.2019 16:05 Игорь Майкредит
Не верил я всем этим кредитным конторам, которые обещают быстрый микрозайм и деньги на карту. Но ситуация заставила взять кредит. Получил деньги в Mycredit потому что с первого раза у них можно 2000 гривен получить, без %.
19.03.2019 18:19 Макс Майкредит
Аккуратно с онлайн кредитами! Нужны деньги в долг были, один сервис попросил копию паспорта и пропал. Странно! В MyCredit за 15 минут деньги получил и никаких документов не высылал.
15.03.2019 08:33 Владимир Кредит 365
Хороший сервис Credit365. Быстрое одобрение и зачисление денег на карту. Маленький процент
13.03.2019 21:13 Павло Сос кредит
Мне отказали(((не советую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07.03.2019 10:55 Артем MyWallet
Завжди позичав у друзів - думав, що так надійніше і менше витрат. Але з часом це псувало нашу дружбу, іноді друзям самим терміново потрібні були гроші, а потім ще й витрачаєшся більше, ніж на відсотки в кредитних організаціях, на дорогі цукерет або пляшку алкоголю. Спробував взяти кредит в MyWallet і так набагато краще. І друзі залишаться з тобою, і спокійніше, коли всі умови чітко прописані.
03.03.2019 08:25 Артем ТОП Кредит
Рідко так буває, що компанія подобається взагалі всім, але саме так сталося з топ кредит. Основні плюси компанії: можливість оплатити кредит достроково без зборів, можливість продовжити на 10 днів і оплатити позику частинами. А ще особисто для мене було корисним те, що вони заносять інформацію в УБКІ при своєчасній виплаті, а це покращує кредитну історію на майбутнє. Топ кредит - це топ!
03.03.2019 08:16 Андрій ГОУФИНГОУ
Знадобився кредит на новий холодильник, так як старий наказав довго жити. Почитав про компанію gofingo відгуки і вирішив звернутися саме до цієї організації. Оформлення зайняло близько 15 хвилин, а гроші прийшли майже відразу. Спасибі, виручили!
03.03.2019 07:13 Генадій КредитКаса
Мені підходять умови в Credit Kasа. На пошуки відділень у мене немає часу, а тому намагаюся робити все онлайн. Відкриваю сайт creditkasa і в особистому кабінеті можу залишити заявку і отримати рішення. Проте ставку в 2% в день вважаю не зовсім справедливою, хоча коли гроші потрібні прямо зараз, то доводиться. Головне швиденько повертати, менше переплачуючи.
03.03.2019 05:12 Кирил Креділо
Якось взяв один займ в Кредило, вибравши його зі списку. Гроші мені потрібні рідко, тому комісію трохи шкода але до самого сервісу претензій немає. Кредити підбирає вигідні, а більшого мені й не потрібно.
03.03.2019 04:42 Віктор КредитРадар
Про сервіс kredit radar відгуки не читав, але можу сказати що тут ідеальний вибір компаній - кредиторів. Мені, наприклад, ще жодного разу не відмовили в оформленні кредиту, за що велике спасибі!)
02.03.2019 08:35 Роман КредитОн
Как по мне, преимущества займов в \"Кредитон\" - это скорость и высокая вероятность согласования. Кто не хочет платить лишнее, пусть внимательно читает условия. А лайфхаками по экономии интернет забит.
01.03.2019 14:32 Валерія КредитРадар
Кредит оформила дуже просто, а гроші отримала всього за кілька хвилин. Головне ознайомиться з усіма пропозиціями, щоб вибрати найкраще.
25.02.2019 08:52 Діана ТОП Кредит
Мабуть найвдаліший проект. Термін нормальний і можливість погасити достроково. Думаю не має сенсу говорити про те, що це набагато швидше, ніж звертатися в банк. Особливих зауважень немає.
25.02.2019 03:16 Дмитро Мілоан
Був приємно здивований, коли взяв гроші, а мені нарахувало пару гривень зайвих всього віддавати. Думаю - нагріють на чимось. А в підсумку займ віддав, все добре, навіть дивно. Нарікань ніяких, якщо все б такі чесні були, раз у раз би в країні пішло на ура. Досвід був позитивний і я всім залишився задоволений.
25.02.2019 03:10 Вадим Дінеро
Уже кілька позик взяв у Дінеро, задоволений як сумою, так і відсотками. Довідки про роботу не питали, я не офіційно влаштований, сказали що піде, займ дадуть. Ну, супер, перший раз 0% взагалі від суми у них!
25.02.2019 01:21 Валерия MyWallet
Займ в mywallet - прекрасная альтернатива кредитной карте. Главное - успеть выплатить всю сумму вовремя и проблем не будет. Подала заявку на кредит, так как не хватало небольшой суммы на покупки. Очень нравится скорость работы и возможность взять деньги почти без процентов.
24.02.2019 20:49 Роман Майкредит
Часто пользуюсь онлайн кредитом. Я бюджетник и по з/п невыплаты страшные. Второй раз обращаюсь в майкредит и беру по 2000 грн.
22.02.2019 11:12 Александр MyWallet
Деньги май валет выдал без проблем, но я не понял как вернуть кредит через приват24. В общем работой компании доволен. Возможно буду брать обращаться еще.
22.02.2019 01:11 Оксана Дінеро
Компанія надає хороші умови, одна з найнижчих процентних ставок. Звичайно ж, це підкуповує. Як то кажуть, за чим платити більше. Але ось співробітники якось псують всю малину. Хочеться почути приємні голос, який на іншому кінці дроту, підкаже і допоможе, а не буде роздратованим голосом відповідати так, що захочеться все-таки переплатити і взяти позику в інший МФО.
19.02.2019 22:48 Світлана Майкредит
Я давно бачила, десь що можна брати позику на карту. Але не потрібно було. А тут несподівано подзвонила подружка запросила на весілля. Грошей зайвих зовсім не було, а піти хотілося. Я вирішила скористатися. Так класно і швидко оформили, спасибі!
15.02.2019 17:33 Віктор ТОП Кредит
У мене двоє маленьких дітей, і я не завжди отримую під час зарплату, підгузники справа така, чекати не будуть. Я користуюся Top-Credit 2 роки, і у всіх випадках життя саме він мене і виручав, та відсоток, не маленький, але це відмінний помічник в екстрених ситуаціях.
15.02.2019 17:14 Рита Мілоан
Люблю різні акції, знижки, бонуси. Завжди коли ходжу по магазинах або щось купую звертаю на це увагу і автоматично ставлю пріоритет, щоб подивитися) Так само сталося з Мілоан, треба було грошики взяти на тиждень в позику, брат порадив пошукати в інтернеті сервіси, натрапила на ваш сервіс і побачила бонус - знижка для новачків у вигляді безкоштовного кредиту. З тих пір користуюся вже як пів року, але краще платити вчасно, коли йде прострочення, відсотки нараховуються куди більше, якщо користуєтеся позикою - устигайте своєчасно гасити його.
15.02.2019 13:06 Денис Дінеро
Полюбляю коли все швидко і якісно! Я клієнт Dinero з 2017 року. Була у мене ситуація, коли я відпочивав з сім\'єю і ми позапланово витратили всі гроші, а до кінця відпочинку залишалося ще 3 дні, за допомогою Dinero отримав 8000 грн за 20 хвилин, і відпочинок продовжився на такий же позитивній хвилі! Як добре, коли кредит можна взяти онлайн! Спасибі, всім рекомендую!
10.02.2019 10:25 Ліна Дінеро
Дінеро дають хороші позики і великі суми. Брала займ на подарунки рідним, вистачило на все ще й як! Скрізь б такі умови були...
06.02.2019 04:02 Раиса Сос кредит
Мне одобрили кредит на 3500 гривен, хотя я уже на пенсии. Очень быстро согласовали заявку и перечислили деньги на банковскую карточку. в следующий раз попробую получить средства через смс.
06.02.2019 03:58 Валентин Море Грошей
Сервіс працює стабільно, брав як онлайн, так і в відділенні. сподобалося, що мінімум документів і тяганини. Зараз все з телефонами, з картами банків, тому для мене було важливо, що б на карту скидали мій займ. І віддавати можна відразу, як надумаєш, принаймні я так робив і все виходило.
06.02.2019 01:52 Надежда Качай Гроші
Грабители и мошенники. Первый кредит 4000 под 0,01% это в их понимании сумма 4000 + 15% разовой комиссии + 230 гривен страховки и 2% в день на итоговое тело кредита.

Вместо 4000 тыс. на месяц в первый же день кредит составил 4830 гривен и 96 гривен процентов. К отдаче за 1 день было сразу же 4924 гривны.

Ссылаются на автоматические изменения условий кредитования системой для каждого конкретного пользователя.

Служба поддержки рассматривает обращение 2-3 дня.

На момент ответа кредит составляет более 5600 тысяч.

Люди,не ведитесь на этот развод. Есть много честных и порядочных сервисов микрозаймов. Этот сайт порочит честь и достоинство людей, вводит их в финансовую кабалу, удорожает кредит всего за месяц на 100%.

НИГДЕ нет такого грабительского процента. НИКОГДА не связывайтесь с ними - это люди, пользующиеся нашими слабостями и мошенничающие на доверии - меняющие первоначально заданные вами параметры кредитного калькулятора.

Угрожающие коллекторами и оформляющие фиктивные страховки в вуса.сом. О которых никто из этой компании по факту не слышал, страхование действует после личной оплаты вами, как страховщиком, заявленной суммы. Так что по факту 230 гривен просто идут в карман основателям сервиса.

Это беспринципные, наглые люди, при нажатии на бесплатные для меня, по крайней мере, мобильные телефоны на мобильной версии сайта перебрасывающие на платный номер 044, не перезванивающие и мотивирующие все метаморфозы с кредитом словами:

"Ну вы же договор читали? Подписывали?" По факту электронный идентификатор в виде СМС не является заменой вашей личной или электронной подписи.

Это подлог, на который попадается 100% клиентов компании.
Будьте внимательны. Однозначно не рекомендую данный сервис. Качай гроши отзывы - мошенники, кидалы!
05.02.2019 14:01 Максим КредитПлюс
Коли ви йдете в магазин і купуєте щось, ви бачите товар, але не бачите, що всередині. Спокійно лимон може бути з красивою жовтою шкіркою, але гнилої всередині. Але ти прийдеш в магазин, покажеш лимон і чек і тобі його поміняють. Або віддадуть гроші. Тут не так. Тут мені дали не ту суму, про яку говорили. Тут не розповіли про те, що можуть навісити штрафи і доп відсоток, якщо будеш затримувати виплату. І що, виходить - я незадоволений сервісом, а мені за це штраф виплачувати?
03.02.2019 17:08 Роман Дінеро
Я вже постійний клієнт Dinero. Таких хороших умов не зустрічала більше ніде. На сайті все зрозуміло, який відсоток, скільки переплачую, це дуже подобається.
01.02.2019 17:23 Ксения КредитКаса
Несколько раз брала в КредитКаса заем до зарплаты. Хорошая компания, нравятся условия и скорость обслуживания. Процент приличный.
Оставь свой отзыв об МФОПоделитесь вашим опытом общения с любой компанией